Spring til indhold

Landet Mellem Byerne

Byerne Fuglebjerg, Sandved/Tornemark og omegn

Flying Youth – De unges fællesskab

Flying Youth – De unges fællesskab

Flying Youth er en gruppe, der arbejder for et aktivt ungdomsmiljø i klyngeområdet Landet Mellem Byerne (Fuglebjerg, Sandved, Tornemark og omegn). Gruppen kører en selvstændig dagsorden, og samarbejder med landsbyklyngen Landet Mellem Byerne, samt har været en del af DGI-forløbet: ”Unge i Landsbyklynger”.

Flying Youth (FY) er for alle unge mellem 14-25 år, og har en styregruppe med 6 unge mennesker mellem 18-24 år, der brænder for at skabe et fedt fællesskab og ungdomsmiljø i området bl.a. gennem forskellige arrangementer. Gruppen arbejder for, at de unges stemmer bliver hørt og ønsker at formidle den gode fortælling om de unge i området.

Flying Youth er desuden repræsenteret i landsbyklyngen ”Landet Mellem Byerne”, foreningen ”Multihuset” og projektet ”Multiparken”. Derudover har Flying Youth etableret samarbejde med Ungdomsklubben, Fuglebjerg Skole, Lokalrådet og er i fortsat samarbejde med DGI Storstrømmen.

Hvis du vil vide mere om Flying Youth, så kontakt:

–         Annika Rasmussen, elgaard@outlook.dk

–         Kasper Nielsen, Dreng95@hotmail.com

Vil du være med i de unges fællesskabet? Så kom med i vores facebookgruppe og se, hvornår DU kan komme til vores næste arrangement: https://www.facebook.com/groups/375456513409176/

InfoLand nyheder

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg