Spring til indhold

Landet Mellem Byerne

Byerne Fuglebjerg, Sandved/Tornemark og omegn

Hos Simona ny tradition i Fuglebjerg med dansktop og stor buffet

Fredag d. 27. September.Fuglebjerg Hallens, Hos Simona.Spis og dans.
Her vil man for 195 kroner få adgang til en stor buffet mellem klokken 18 og 20, hvorefter Dansktop-sangeren Troels Christensen er klar til at underholde de næste fire timer. Her bliver cafeteriet omdannet til et dansegulv, så gæsterne kan få sig en svingom.Plads til 80 mennesker.

Troels Christensen er hyret til at underholde samtlige fredage. Han ligger i øjeblikket nummer 1 på Dansktoppen.dk med sangen »Tak for hver en dag«, og på DK4 er han aktuelt nummer 8 med sangen »Hul i mit glas«.
Betaling ved tilmelding. Hos Simona • Byagervej 2, 4250 Fuglebjerg • Tlf.: 20 30 01 38

Del på Facebook

InfoLand nyheder

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg