Spring til indhold

Landet Mellem Byerne

Byerne Fuglebjerg, Sandved/Tornemark og omegn

Den åbne læsegruppe Skovsneppen med højtlæsning

Den åbne læsegruppe “Skovsneppen” mødes tirsdage i lige uger i tidsrummet 15.00-16.30.

OM LÆSEGRUPPEN:

I vores læsegruppe læser vi højt. Det er derfor ikke nødvendigt at forberede sig hjemmefra, og du kan deltage lige når du har lyst uden forpligtelser. Læsegruppen består typisk af en 6 – 10 mennesker men kan variere i størrelse. Deltagerne er med til at forme gruppen gennem deres engagement. Gruppen ledes af en læseguide, der er uddannet i metoden guidet fælleslæsning og som altså læser højt. Som deltager i læsegruppen får du mulighed for at indgå i et særligt, lille fællesskab, hvor I deler jeres tanker om de tekster, der læses op, og derigennem sammen skaber en fælles oplevelse, rum for refleksion og en bredere forståelsesramme. Vi læser skønlitteratur: digte, noveller og uddrag fra romaner.  Vi læser både nyere dansk og nordisk litteratur og verdensklassikerne. Vi læser smalt og bredt, stort og småt.

HVEM KAN VÆRE MED? 
I den åbne læsegruppe kan alle være med! Uanset køn, uddannelse og baggrund. Det kræver ingen specielle forudsætninger eller forberedelse at være med, og der findes ikke rigtige og forkerte oplevelser af en tekst. Du møder bare op med åbent sind –  klar til at lytte og undre dig.

For mere info kan du kontakte Fuglebjerg Bibliotek på tlf.: 5588 4020. Du er også velkommen til blot at møde op.

Ingen tilmelding.

Del på Facebook

InfoLand nyheder

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg