Spring til indhold

Landet Mellem Byerne

Byerne Fuglebjerg, Sandved/Tornemark og omegn

Initiativgruppe Bekæmp ensomhed

Landsbyklyngen vil bidrage med Sundhed i form af filmeftermiddage og dermed  mindske ensomhed. For ensomhed er medvirkende til for tidlig bortgang og lav livskvalitet. Derfor har styregruppen nedsat en Initiativgruppe ‘Bekæmp ensomhed‘ og den vil i første omgang have fokus på FILMEFTERMIDDAGE.  Sundhed er blandt andet sund kost, motion, god søvn og rart socialt samvær.  Filmeftermiddage er for alle, som har lyst  uanset alder.
Det sker i et samarbejde med Fugleparken. Fredag den 18. Januar kl 14 er der opstartsmøde for initiativgruppen i Fugleparken. Ideen er at afholde filmeftermiddage måske helt op til 2 gange om måneden. Alle der har lyst til  at arrangere filmeftermiddage, er meget velkomne til at møde op fredag den 18. Januar. Grethe Christiansen er idekvinden bag og tovholder for initiativgruppen sammen med Ingelise fra Fugleparken. Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv til os på  landetmellembyerne@gmail.com

Venlig hilsen Grethe
Del på Facebook

InfoLand nyheder

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg