Spring til indhold

Landet Mellem Byerne

Byerne Fuglebjerg, Sandved/Tornemark og omegn

Velkommen

Velkommen til Landet Mellem Byernes nye hjemmeside.

Denne side er tænkt som en fælles side for alle institutioner, foreninger, erhvervsdrivende og andre interessenter i vores område. For, at det skal blive en dynamisk side til glæde og gavn for alle, skal de forskellige foreninger mm. selv kunne oprette arrangementer og indlæg på siden. Derfor kan man allerede nu melde sig som forfatter på siden. I starten af 2019 vil der blive arrangeret undervisning af en repræsentant fra DGI, så man bliver godt klædt på til rollen. Dette betyder dog ikke, at man ikke kan få oprettet et arrangement før den tid, man skal bare tage kontakt til os, så finder vi ud af det.

Skulle der sidde en eller flere derude, der brænder for at arbejde med hjemmeside, er man også meget velkommen til at kontakte os. Her er plads til alle, der har lyst til at give en hånd med.

Siden er stadig under opbygning og vi modtager meget gerne feed-back, hvilket kan gives på vores Facebook-side eller på mail.

Hvis der er spørgsmål til siden, forfatterrolle eller andet, kan man skrive til os på mail: landetmellembyerne@gmail.com eller på facebook: Landbyklyngen “Landet mellem byerne” eller ringe til Annie Eriksen på 53350264

Del på Facebook

InfoLand nyheder

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg